Η κόρη της ξεψυχούσε στο αμάξι κι αυτή ήταν στο κομμωτήριο 6 ώρες!

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το θλιβερό περιστατικό που συνέβη στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Η 25χρονη μητέρα Dijanelle Fowler, άφησε ολομόναχο στο αμάξι το μόλις ενός έτους κοριτσάκι της και πήγε στο κομμωτήριο! Η μικρή έμεινε μόνη στο αμάξι για 6 ώρες κι όταν η μητέρα της γύρισε, ξεψυχούσε από τη ζέστη.

Η 25χρονη είπε ότι είχε αφήσει ανοιχτό το air condition στο αυτοκίνητο που προφανώς χάλασε. Όταν γύρισε στο αμάξι, αντί να πάει αμέσως το παιδί στο νοσοκομείο, κάλεσε την οδική βοήθεια για να φτιάξει την μπαταρία του αυτοκινήτου. Έκρυψε μάλιστα την κορούλα της από τον άνθρωπο της οδικής βοήθειας για να μην καταλάβει ότι δεν ήταν καλά. Κι αφού αυτός έφυγε, τότε πια ξεκίνησε για το νοσοκομείο Emory University Hospital καλώντας παράλληλα τις αρχές.

Όταν έφτασαν οι διασώστες, η μικρή Skylar Fowler ήταν νεκρή. “Δεν πιστεύω ότι ήταν σκόπιμο”, τόνισε ο επικεφαλής της αστυνομίας. “Φαίνεται ότι ήταν ατύχημα. Ωστόσο, με αυτό κατά νου, υπάρχουν συνέπειες”.

Η Fowler είπε στους αστυνομικούς πως η μικρή λιποθύμησε από ένα ιατρικό πρόβλημα, αλλά οι αρχές τονίζουν ότι η κατάσταση του παιδιού έδειχνε ότι είχε πεθάνει ώρες πριν τη στιγμή που τους είπε η μητέρα.