Βίντεο-σοκ: Αστυνομικοί σκοτώνουν τους 3 μακελάρηδες του Λονδίνου

Ένα νέο βίντεο που σοκάρει είδε το φως της δημοσιότητας, όπου φαίνεται το μακελειό που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο Λονδίνο, με τραγικό απολογισμό οκτώ νεκρούς και περισσότερους από 50 τραυματίες.

Μέσα σε μόλις 8 λεπτά, το βίντεο από κάμερα ασφαλείας, δείχνει τους τρεις ισλαμιστές να επιτίθενται σε έναν άνδρα που περπατούσε στην Μπόροου Μάρκετ απέναντι από την παμπ Wheatsheaf και να του καρφώνουν μαχαίρι στο σώμα.

Εκείνη την ώρα καταφθάνουν τα περιπολικά κι οι αστυνομικοί με βροχή από σφαίρες σταματάν το τρομοκρατικό έργο των δραστών. Ο άνδρας που είχε δεχθεί την επίθεση, κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να τρέξει μακριά.

Το βίντεο ξεκινά με τους τρεις τρομοκράτες, Κουράμ Μπουτ, Γιουσέφ Ζαγκμπά και Ρασίντ Ρεντουάν, να περπατούν άνετοι προς την είσοδο του παμπ. Είχαν ήδη δολοφονήσει οκτώ ανθρώπους και τραυματίσει δεκάδες, αρχικά με το αμάξι τους και έπειτα τα μαχαίρια τους.

Προσπαθούν να μπουν στην παμπ, αλλά δεν τα καταφέρνουν γιατί το προσωπικό είχε κλείσει τις πόρτες, κι έτσι στρέφονται στον άνδρα που βλέπουν να περνά!