Ανεβαίνει το θερμόμετρο: Ρώσικη φρεγάτα κατευθύνεται στη Συρία

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Συρία, μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ σε στρατιωτική βάση της κυβέρνησης Ασαντ που έτυχαν της πλήρους στήριξης ΝΑΤΟ και χωρών-μελών της Ε.Ε και προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της Μόσχας

Η ρωσική κυβέρνηση, σε μια προγραμματισμένηκίνηση που έρχεται όμως σε μια φορτισμένη στιγμή, στέλνει τη φρεγάτα του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας «Ναύαρχος Γκριγκορόβιτς» στην ρωσική βάση που βρίσκεται στο συριακό λιμάνι Ταρτούς, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Tass,επικαλούμενο στρατιωτική και διπλωματική στην Μόσχα.

στο πλαίσιο μιας κατά σειράν αποστολής θα καταπλεύσει στην Μεσόγειο και θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην ρωσική βάση που βρίσκεται στο συριακό λιμάνι Ταρτούς, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Tass,επικαλούμενο στρατιωτική και διπλωματική στην Μόσχα.

Η ρωσική φρεγάτα «Admiral Grigorovich» -που αποτελεί το «καμάρι» του στόλου της Μαύρης Θάλασσας – απέπλευσε από το Νοβοροσίσκ, όπου ολοκλήρωσε την διαδικασία ανεφοδιασμού της μετά τη συμμετοχή της σε κοινά ναυτικά γυμνάσια με τουρκικά πολεμικά πλοία στην Μαύρη Θάλασσα. Στη συνέχεια θα καταπλεύσει στη Μεσόγειο και θα κατευθυνθεί στη Συρία.

 

 

Ρώσικη φρεγάτα κατευθύνεται στη Συρία [εικόνες]