Ταξίδι στην Αγγλία; Μείνετε στο σπίτι του Ουίνστον Τσώρτσιλ (φωτό)

Στην περίπτωση που σας περισσεύουν 4.500 λίρες την εβδομάδα και δεν ξέρετε πού να τις ξοδέψετε, μια ιδέα είναι να νοικιάσετε το σπίτι του πρώην Πρωθυπουργού της Βρετανίας, Ουίνστον Τσώρτσιλ στο Eccleston Square της περιοχής Pimlico, κοντά στη βουλή. Το σπίτι χτίστηκε το 1835 και είναι μια τυπική βρετανική κατοικία.

Εκεί ζούσε ο Τσώρτσιλ όταν ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα, όταν παντρεύτηκε με την σύζυγό του, Κλεμεντίν, όταν γεννήθηκαν τα δύο τους παιδιά και όταν εστέφη ο βασιλιάς Γεώργιος V. Μετακόμισαν σε αυτό το σπίτι το 1909, τη χρονιά που ο ιστορικός πολιτικός εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής.

 

Η οικογένεια Τσώρτσιλ έζησεσ’ αυτό το όμορφο σπίτι για 4 χρόνια, πριν εγκατασταθεί στο Admiralty House. Η πιο διάσημη περίοδός του είναι φυσικά όταν κατοίκησε στο No. 10 Downing Street, όταν υπήρξε Πρωθυπουργός του συντηρητικού κόμματος από το 1940-1945 και από το 1951-1955.

Ωστόσο σ’ αυτό το λευκό σπίτι ο Βρετανός πολιτικός έχτισε την καριέρα του. Με τα χρόνια ανακαινίστηκε και εμπλουτίστηκε με ταράτσα και spa. Οι τυχεροί ενοικιαστές θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν τα γήπεδα τένις και τους κήπους του ιδιωτικού κήπου.