Βίντεο: Πανικόβλητη η Τ. Μέι ψάχνει αυτοκίνητο να σωθεί από τις σφαίρες

Ένα άκρως σοκαριστικό βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας η βρετανική εφημερίδα Sun, που δείχνει τη Βρετανίδα πρωθυπουργό να σώζεται από τα πυρά του ισλαμιστή τρομοκράτη κυριολεκτικά στο παρά 5.

Στο “καρέ” καταγράφεται η Τερέζα Μέι να βγαίνει τρέχοντας από το βρετανικό κοινοβούλιο και εμφανώς πανικοβλημένη να προσπαθεί μαζί με δύο – τρεις άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας, να επιβιβαστεί στην πρωθυπουργική Τζάγκουαρ, ενώ 90 μόλις μέτρα μακριά πέφτουν βροχή οι πυροβολισμοί.

ΗΤερέζα Μέι, βγαίνει από το κτίριο του Κοινοβουλίου και κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο, ωστόσο, όπως σημειώνεται, υπάρχουν ανοιχτά σημεία ανάμεσα στην ίδια και το σημείο που ο εξουδετερώθηκε ο Μασούντ.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης η Πρωθυπουργός να χάνει τον προσανατολισμό της και να παίρνει λάθος κατεύθυνση, μέχρι να της υποδείξουν τη σωστή προς το όχημα, ένα κατά παραγγελία θωρακισμένο όχημα που έχει αλεξίσφαιρα τζάμια.

Υπάλληλος του βρετανικού κοινοβουλίου μιλώντας στη Sun σημείωσε: «Υπήρχε ανοιχτός χώρος ανάμεσα στο σημείο που ήταν ο τρομοκράτης και εξουδετερώθηκε και στο αυτοκίνητο της κ. Μέι. Δεν υπήρχαν κλειδωμένες πόρτες παρά μόνο δύο ανοιχτές στοές για τα οχήματα. Αν υπήρχαν περισσότεροι από ένας δράστες, μόνο ο Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί. Θα μπορούσαν να τρέξουν κατευθείαν μέσα από τις ανοιχτές καμάρες και να προσπαθήσουν να την μαχαιρώσουν ή να την πυροβολήσουν».

Ολόκληρο το βίντεο: