Απίστευτο! Η Αντζελίνα Τζολί έφθασε ακόμα και στην πλαστογραφία...

Το τελευταίο διάστημα μας έχει απασχολήσει πολύ η Αντζελίνα Τζολί. Δυστυχώς, όμως, τα προβλήματα γι’ αυτήν δεν σταματούν, αφού συνεχώς δυσάρεστα γεγονότα σημαδεύουν την ζωή της. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, προκειμένου να υιοθετήσει τον Μάντοξ, η διάσημη ηθοποιός κατέφυγε στην πλαστογραφία.

Το νέο “χτύπημα” ήρθε, ενώ επικρατούσε ηρεμία εδώ και πολλές εβδομάδες ανάμεσα στην Τζολί και τον Μπραντ Πητ, καθώς παρά το γεγονός ότι η διαδικασία διαζυγίου συνεχίζεται, ο Πητ βλέπει τα παιδιά του και η Αντζελίνα τα παίρνει μαζί της σε όλες τις μετακινήσεις της στο εξωτερικό.

Όμως την ηρεμία τάραξε ένα καλά κρυμμένο μυστικό, ένα γεγονός που συνέβη το 2002 και ήρθε στην επιφάνεια. Το 2002 όταν η Αντζελίνα υιοθέτησε τον γιο της Μάντοξ και πήγε να τον παραλάβει στην Καμπότζη από το ορφανοτροφείο φέρεται να πλαστογράφησε τα επίσημα χαρτιά.

Ένας πρώην βοηθός της Αντζελίνα Τζολί, με τον οποίο δούλευε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της Καμπότζης, ομολογεί σήμερα, ότι τον έβαλε να παραστήσει τον βιολογικό πατέρα του Μάντοξ, όταν έπεσαν οι υπογραφές για την υιοθεσία.

«Έπρεπε να αλλάξει το όνομα του Μάντοξ και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει ήταν να το κάνω εγώ. Έτσι, δήλωσα ότι είναι ο γιος μου», εξήγησε ο Mounh Sarath.

Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα, 15 χρόνια μετά την υιοθεσία, ο 51χρονος άνδρας θεωρείται ακόμη ο βιολογικός πατέρας του Μάντοξ, παρότι η Τζολί υιοθέτησε το αγοράκι το 2003 ενώπιον του δικαστηρίου του Battambong.

«Στα επίσημα δικαστικά έγγραφα, ο Μάντοξ θεωρείται πάντα γιος μου. Η Αντζελίνα δεν ξεκαθάρισε ποτέ την κατάσταση», δηλώνει στην Sun.

Ο πρώην βοηθός της σταρ φαίνεται να διατηρεί άσχημες σχέσεις μαζί της και μιλάει με οργή:
«Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν αυτή η γυναίκα δεν ξαναερχόταν ποτέ στην Καμπότζη», δηλώνει.

Μετά τον Μάντοξ, η Αντζελίνα Τζολί υιοθέτησε δύο άλλα παιδιά: την Ζαχάρα το 2005 και τον Παξ το 2007.

angie708_1