Συντριβή αεροσκάφους στο Σουδάν: Από την τραγωδία στο θαύμα - Ζωντανοί επιβάτες!

Σε ένα θρίλερ χωρίς προηγούμενο με αίσια – στο μέτρο του δυνατού φυσικά – κατάληξη φαίνεται πως εξελίσσεται η συντριβή αεροσκάφους που έγινε νωρίτερα την Δευτέρα στο αεροδρόμιο Γουάου στο Νότιο Σουδάν.

Οι αρχικές πληροφορίες ότι και οι 44 συνολικά επιβάτες του αεροσκάφους της «South Supreme Airlines» που είχε απογειωθεί από την Τζούμπα, ήταν νεκροί άρχισαν να δίνουν σιγά-σιγά τη θέση τους σε πληροφορίες που έκαναν λόγο για τραυματίες. Μάλιστα, τοπικά μέσα αλλά και διεθνή πρακτορεία μιλούν πλέον για το ενδεχόμενο να υπάρχουν μόνο τραυματίες και όχι νεκροί, κάτι που θα ήταν εξαιρετικά σπάνιο για αεροπορικό δυστύχημα.

Ένας υπάλληλος σωστικών συνεργείων ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως κανένας από τους επιβάτες δεν έχει πεθάνει. Ένας άλλος είπε, πως εννέα από τους επιβάτες ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια και διεκομίσθησαν σε νοσοκομείο τραυματίες.

Ωστόσο, οι αρχές διατηρούν ακόμη επιφυλάξει, καθώς  η αεροπορική εταιρεία δεν έχει ακόμα δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα των επιβατών.

Οι λόγοι της πτώσης του αεροσκάφους παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστοι.