Ο μπάτλερ της Νταϊάνα χώρισε και ξαναπαντρεύεται τον φίλο του

Τον δικηγόρο Γκρέιαμ Κούπερ ετοιμάζεται να παντρευτεί ο μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πωλ Μπάρελ. Ο γάμος έχει προγραμματιστεί τον επόμενο μήνα στο Λέικ Ντίστρικτ, που βρίσκεται στη βορειοδυτική Βρετανία και είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σε ιδιωτική τελετή.

Ο 58χρονος badler που «λαίδη Ντι» αποκαλούσε «βράχο», μετά από 32 χρόνια έγγαμου βίου με τη γυναίκα του Μαρία, χώρισε πέρυσι για τα μάτια του Γκρέιαμ Κούπερ. Το ζευγάρι, απέκτησε δύο γιους οι οποίοι τώρα ποια είναι ενήλικες. Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι ζούσε χωριστά άρα είχαν πάρει από καιρό αυτή την απόφαση. Η 62χρονη Μαρία στη ζούσε στη Φλόριντα κι ο πρώην πλέον άντρας της στο Φάρντον του Τσέσιρ.

Τον περασμένο Ιούνιο ο Πωλ κι η Μαρία ανακοίνωσαν ότι βρίσκονται σε διαδικασίες διαζυγίου. Παρόλα αυτά το ζευγάρι πήρε από κοινού την απόφαση και χώρισε φιλικά. Πλέον το μόνο που τους ενώνει είναι οι δύο γιοι τους που είναι και  η προτεραιότητά τους.

Ο Μπάρελ δήλωσε χαρακτηριστικά: «εξακολουθώ να αγαπώ τη γυναίκα μου. Ο γάμος μου μαζί της ήταν το καλύτερο που συνέβη στη ζωή μου και τίποτε δεν συγκρίνεται με τη γέννηση των αγοριών μας. Είναι κρίμα όταν χωρίζουν οι άνθρωποι, αλλά συμβαίνει συχνά… Η Μαρία είναι η μητέρα των παιδιών μου, οι τρεις τους είναι τα σημαντικότερα άτομα στη ζωή μου. Για μένα η ευτυχία τους είναι πάνω απ’ όλα.»

Οι δύο γιοι του ζευγαριού μένουν με την μητέρα τους Μαρία σε πολυτελή οικία στην Φλόριντα, την οποία αγόρασε ο Μπάρελ. Ο Αλεξάντερ κι ο Νίκολας λοιπόν φαίνεται να στηρίζουν την απόφαση του πατέρα τους αφού θα παρευρεθούν στη γαμήλια τελετή,για την οποία έχουν ήδη σταλεί προσκλητήρια.

Η πρώτη δημόσια παραδοχή του Μπάρελ ότι είναι ομοφυλόφιλος ήταν η ανακοίνωση του γάμου του με τον εκλεκτό της καρδιάς του. Πηγή απ’ το περιβάλλον του είπε ότι το μόνο πρόσωπο στο οποίο είχε μιλήσει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις ήταν η Νταϊάνα.

Ακόμα και το 2002, όταν ο Αυστραλός Γκρεγκ Πιντ ισχυρίστηκε ότι είχε τρίχρονο δεσμό με τον Μπάρελ στις αρχές της δεκαετίας του ’80, πριν αυτός παντρευτεί, αρνήθηκε να μιλήσει για το θέμα.