Το «τέρας» που θα μεταφέρει τον Ντ. Τραμπ- Εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα gadget ασφαλείας

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η νέα θωρακισμένη Προεδρική λιμουζίνα του Ντόναλντ Τραμπ το λεγόμενο «Τέρας» που θα παρουσιαστεί στις 30 Μαρτίου. Φωτογραφία από το νέο σούπερ αυτοκίνητο διέρρευσε στα αμερικανικά ΜΜΕ ενώ την κατασκευή της ανέλαβε η εταιρία General Motors η οποία έλαβε το ποσό των 15,8 εκατ. δολαρίων για να δημιουργήσει νέα μοντέλα με προεδρικές λιμουζίνες, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί να είναι έτοιμες από την ημέρα της ορκωμοσίας.

Η νέα αμερικανική προεδρική λιμουζίνα που φέρει το παρατσούκλι «Το τέρας», πρόκειται να είναι εξοπλισμένη με όλα τα υπερσύγχρονα gadget ασφαλείας, με αλεξίσφαιρα τζάμια και θωρακισμένη ενίσχυση, ώστε να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στην οικογένεια του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν ότι θα φέρει τη μάσκα και τα φώτα που έχουν όλα τα νέα μοντέλα της Cadillac και θα είναι μεγαλύτερη απ’ όλα τα άλλα οχήματα λόγω του βαρύ σκελετού του.

Αξίζει να σημειώθει ότι το προηγούμενο «Τέρας», το οποίο ζύγιζε 8 τόνους, πιστεύεται πως ήταν «ανθεκτικό» στις επιθέσεις με χημικά όπλα, ενώ ήταν εντελώς εξοπλισμένο με ηλεκτρονικές συσκευές και κουτί πρώτων βοηθειών. Επιπλέον, η λιμουζίνα ήταν εφοδιασμένη με υπέρυθρες κάμερες, συστήματα εντοπισμού GPS και δορυφορικής επικοινωνίας, πυροσβεστικό εξοπλισμό, εκτοξευτήρες δακρυγόνων, διάφορα όπλα, διόπτρες νυχτερινής οράσεως, ενώ πάντα υπάρχουν στο ψυγείο δύο φιάλες αίμα του ίδιου τύπου που έχει ο πρόεδρος, σε περίπτωση που χρειαστεί να υποβληθεί σε επείγουσα μετάγγιση.