Σοκ: Η τελευταία φωτογραφία του Κιμ Γιονγκ Ναμ πριν ξεψυχήσει

Τον γύρο του κόσμου κάνει η σοκαριστική φωτογραφία του ετεροθαλή αδελφού του Κιμ Γιόνγκ Ουν, Κιμ Γιόνγκ Ναμ, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή και αφού δηλητηριάστηκε. Η εικόνα δημοσιεύθηκε από τους New Straits Times της Μαλαισίας.

Ο θάνατος του Ναμ ήταν μαρτυρικός, καθώς η θανατηφόρα ουσία στον οργανισμό του, προκάλεσε ζαλάδες και πόνους. Ενώ υπέφερε, έλεγε στους διασώστες στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ ότι κάποιος τον ψέκασε με χημικό. Λίγη ώρα αργότερα, εξέπνευσε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, σημειώνει η Daily Mail.

Η αντίδραση από την Νότια Κορέα ήταν έντονη, κατηγορώντας τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας ότι βρίσκεται πίσω από το θάνατο του αδελφού του, γιατί είναι παρανοϊκός. Αντίστοιχα και τα δυτικά Μέσα Ενημέρωσης κατηγόρησαν την Πιονγκγιάνγκ.

Η υπόθεση παραμένει πάντως μυστηριώδης, μια και μέχρι στιγμής το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει άγνωστο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ο Κιμ Γιόνγκ Ναμ ετοίμαζε μια… εξόριστη κυβέρνηση, που θα διαδεχόταν τον ετεροθαλή αδερφό του, ενώ άλλα σενάρια θέλουν τη δολοφονία να σχετίζεται με τα προβλήματα που είχε ο Ναμ με τον τζόγο και τα χρέη του.

Την ίδια ώρα, στα χέρια των αστυνομικών αρχών της Μαλαισίας βρίσκεται και ένας τέταρτος ύποπτος και αναζητούνται άλλοι τρεις άνδρες οι οποίοι φέρονται να είναι πράκτορες από τη Βόρεια Κορέα. Στη δημοσιότητα δόθηκαν και δικές τους φωτογραφίες και όπως γράφεται βρίσκονταν μόλις 50 μέτρα από το σημείο της δολοφονίας, παρακολουθώντας με τα ίδια τους τα μάτια βήμα βήμα το θάνατο του Ναμ.