ΗΠΑ: Δασκάλα αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή της

Για ακόμα μια φορά στις ΗΠΑ, δασκάλα αποπλάνησε έναν ανήλικο μαθητή. Σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για μια 27χρονη η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή κάθειρξης 20 ετών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Πολιτεία της Βιρτζίνια, όπου η Αμέλια Τατ εργαζόταν σε ένα δημοτικό σχολείο του Jouett στο Charlottesville.

Η Τατ αποπλάνησε το μικρό αγόρι έχοντας καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο, καθώς σύμφωνα με την ομολογία της η διαδικασία αποπλάνησης είχε ξεκινήσει από το 2015. Η -πρώην πλέον- δασκάλα εξέφρασε τα έντονα συναισθήματα που έτρεφε για τον 13χρονο (σήμερα 15χρονο) μαθητή.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι φωτογραφίες στο στο Instagram και στο Snapchat και τελικά έκανε σεξ με το ανήλικο παιδί σε μία αίθουσα διδασκαλίας, όταν ένα βράδυ του ζήτησε να παραμείνει στο σχολείο για να την βοηθήσει σε κάτι που ήθελε.

Μάλιστα δεν ήταν η μοναδική φορά που ήρθαν σε επαφή, καθώς ακολούθησαν ακόμα δύο φορές, στο σπίτι της και στο γήπεδο που έπαιζε μπέιζμπολ ο μικρός με την ομάδα του.

Η σοκαριστική σχέση έληξε ένα χρόνο αργότερα, όταν η μητέρα του μαθητή είδε τα μηνύματα στο κινητό του παιδιού της και κάλεσε την αστυνομία, η οποία επιλήφθηκε αμέσως του θέματος, παρά το ότι η πρώην δασκάλα είχε φύγει από το σχολείο και οι επαφές τους από κοντά είχαν σταματήσει.