Έτοιμο το σύνθημα του Τραμπ για τις εκλογές του 2020

Το νέο του προεκλογικό σύνθημα για τις προεδρικές εκλογές του 2020 αποκάλυψε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και θα φέρει τον τίτλο «Διατηρήστε την Αμερική μεγάλη!» (Keep America Great!). Το νέο σύνθημα, που κατατέθηκε εξ ονόματος της εταιρείας που εδρεύει στη Νέα Υόρκη “Donald J Trump for President, Inc”, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς θαυμαστικό σε σχετικά προϊόντα και για την συγκέντρωση πόρων.

Από την περασμένη εβδομάδα ο Αμερικανός πρόεδρος είχε δηλώσει στην εφημερίδα Washington Post ποιο θα είναι το σύνθημά του για τις εκλογές του 2020, διακόπτοντας μάλιστα την συνέντευξη που παραχωρούσε για να καλέσει έναν νομικό στον οποίο ζήτησε να καταθέσει αμέσως αυτή τη φράση.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Ντ. Τραμπ διευκρίνισε ότι η ιδέα για το σύνθημά του για την προεκλογική του εκστρατεία για το 2016: “Κάντε την Αμερική μεγάλη” ήρθε στο μυαλό του στις 7 Νοεμβρίου του 2012, την επομένη της επανεκλογής του Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ νικώντας τον Ρεπουμπλικάνο Μιτ Ρόμνεϊ.