Παντού χρυσό στο Οβάλ Γραφείο- Η Μελάνια άλλαξε τη διακόσμηση

Είναι ολοφάνερο ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελανιά Τραμπ έβαλε το “χεράκι ” της στην διακόσμηση του Οβάλ Γραφείου.

Καθώς οι πρώτες φωτογραφίες με τις χρυσές κουρτίνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το Σάββατο κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Οι απλές βυσσινί κουρτίνες του Μπαρακ Ομπαμα  αντικαταστάθηκαν με  χρυσοποίκιλτες ντραπέ, πλουμιστές κουρτίνες!

epa05742807 US President Donald Trump listens during a swearing in ceremony of White House senior staff in the East Room of the White House in Washington, DC, USA, on 22 January 2017. EPA/Andrew Harrer / POOL

Την αλλαγή των κουρτινών σχολίασε και ο φωτογράφος του Ομπάμα, Πέτερ Σόουζα ο οποίος πόσταρε μια φωτογραφία του Οβάλ Γραφείου  Ομπάμα, στο Instagram, γράφοντας «δεν νομίζετε ότι αυτές είναι καλύτερες»;

new-oval2

Και να ήταν μόνο αυτό…

Σύμφωνα με το CNN αφαιρέθηκε το μεγάλο στρογγυλό χαλί του Μπαράκ Ομπάμα, το οποίο ήταν επίσης λιτό και στο οποίο αναγράφονταν γνωστές φράσεις του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και 4 πρώην Αμερικανών Προέδρων.

Τη θέση του πήρε ένα άλλο που είχε σχεδιαστεί από την Λόρα Μπους, επί προεδρίας Τζορτζ Μπους τζούνιορ, όταν ο τελευταίος είχε ζητήσει ένα χαλί που να φέρνει αισιοδοξία στο χώρο.

Από τις φωτογραφίες, πάντως, φαίνεται ότι και στο χαλί έγιναν κάποιες αλλαγές καθώς τονίστηκαν τα κλαδιά σε κίτρινο χρώμα και τοποθετήθηκε χρυσή γιρλάντα!

Το χαλί του Ομπάμα:

Το χαλί του Τραμπ:

Το χαλί του Τζορτζ Μπους τζούνιορ:

Σύμφωνα με την ίδια πηγή άλλαξαν επίσης οι γνωστοί γκρι σουέτ καναπέδες. Συγκεκριμένα άλλαξε η γκρι ταπετσαρία τους και τοποθετήθηκε μπροκάρ (ανάγλυφο εμπριμέ με παραστάσεις) ύφασμα.

Όταν ρωτήθηκε πριν μερικούς μήνες αν θα κάνει χρυσό και το Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε απαντήσει πως μπορεί να αλλάξει λίγο τη διακόσμηση δίνοντάς της ένα χρυσό άγγιγμα, αλλά, είχε σημειώσει «ο Λευκός Οίκος είναι ένα ιδιαίτερο μέρος, δεν θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές».

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα σταματήσει εδώ….