Αποδοκίμασαν σε θέατρο τον νέο Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ (vid)

Αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο νέος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς ο οποίος πήγε να παρακολουθήσει θεατρική παράσταση στο Σικάγο. Την στιγμή που ο νέος αντιπρόεδρος μπήκε στο θέατρο, οι θεατές δεν σταμάτησαν να τον «γιουχάρουν». Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αρκετές φορές διακόπηκε η παράσταση, εξαιτίας των έντονων αποδοκιμασιών.

Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο κ. Πενς αποδοκιμάστηκε για τη θέση του κατά του κινήματος LGBT αλλά και τις απόψεις που έχει εκφράσει ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο νέος Αερικανός αντιπρόεδρος «τα άκουσε» όμως και από τους συντελεστές της παράστασης.

«Κύριε αντιπρόεδρε σας καλοσωρίζουμε και σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Εμείς κύριε Πέινς είμαστε η Αμερική της διαφορετικότητας που ανησυχεί και αγχώνεται ότι η κυβέρνησή σας δεν θα προστατεύσει ούτε έμας, ούτε τον πλανήτη, ούτε τα παιδιά μας, ούτε τους γονείς μας ούτε τα δικαιώματά μας. Αλλά ελπίζουμε ότι αυτή η παράσταση θα σας εμπνεύσει να διατηρήσετε τις αμερικανικές αξίες και να εργαστείτε για το καλό όλων μας» ανέφερε ένα μέλος του θιάσου.