Με ψυχολογικά προβλήματα ο 36χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο η δολοφονία μίας 65χρονης από τον ίδιο της τον γιο. Σύμφωνα με τα μέχρις στιγμής στοιχεία ο 36χρονος φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τη μητέρα του και να παραδόθηκε στις Αρχές. Μάλιστα φθάνοντας στο αστυνομικό τμήμα όπου και παραδόθηκε φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «μαχαίρωσα τη μητέρα μου».

Η τραγωδία γράφτηκε στην περιοχή του Αγίου Δομέτιου, στη Λευκωσία ενώ το φονικό σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας ενώ τα κίνητρά του παραμένουν προς το παρόν άγνωστα. Σύμφωνα με τo philenews.com ο 36χρονος φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί για κάποιο χρονικό διάστημα σε ψυχιατρική κλινική, ενώ κρατείται στον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής, όπου και ανακρίνεται.

Σε δηλώσεις του ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Δημήτρης Δημητρίου, ανέφερε ότι ο δράστης όταν παραδόθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό ομολογώντας το έγκλημα, παρέδωσε δύο μαχαίρια. Τη στιγμή του φόνου, ο πατέρας του 36χρονου και σύζυγος του θύματος, απουσίαζε για λίγο από το σπίτι. Όπως αναφέρθηκε, ο φερόμενος δράστης άρχισε να χτυπά τη μητέρα του ενώ αυτή βρισκόταν στο κρεβάτι της. Το θύμα εντοπίστηκε από την Αστυνομία στο πάτωμα μέσα σε λίμνη αίματος.