Δημοσκόπηση: Με το ένα πόδι στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ - 3 μονάδες μπροστά απο τη Χίλαρι

Μόλις πέντε ημέρες απομένουν για την ανάδειξη του νέου Προέδρου των ΗΠΑ και όπως φαίνεται από νέα δημοσκόπηση, ο Ντόναλντ Τραμπ δείχνει να επιταχύνει επικίνδυνα στην ιδιαίτερα κρίσιμη εκλογική κούρσα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έγκυρης αμερικανικής εταιρείας Rasmussen, ο 70χρονος Νεοϋρκέζος επιχειρηματίας ίσως τελικά να καταστρέψει το όνειρο της Κλίντον να γίνει η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο Τραμπ μπαίνει μπροστά από τη Χίλαρι με διαφορά 3 μονάδων, συγκεντρώνοντας ποσοστό 45% έναντι 43% που σημειώνει η Κλίντον. Οι δύο αντίπαλοι αφήνουν κατά πολύ πίσω τους τον Γκάρι Τζόνσον που συγκεντρώνει 4% και τη Τζιλ Στέιν που βρίσκεται μόλις στο 1%.

Ωστόσο η εξέλιξη που έκανε την καρέκλα της Κλίντον να “τρίξει” ακόμα περισσότερο, είναι ότι οι περισσότεροι ψηφοφόροι εγκρίνουν την απόφαση του Διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, να ανοίξει εκ νέου την έρευνα για τα emails της.

Σαν να μην της έφταναν όλα αυτά, υπάρχει και η χαριστική βολή για την πρώην Υπουργό Εξωτερικών, καθώς ανάμεσα σε αυτούς που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν στις 8 του Νοέμβρη, οι θετικές ψήφοι υπέρ του Τραμπ εκτοξεύονται από το +3% στο… +10%.