Ιππότης ο Ροντ Στιούαρτ - Η... αποστομωτική ατάκα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ (video)

Φορώντας ένα κομψό καρό παντελόνι το οποίο συνδύασε με ένα ιδιαίτερο μπλε σακάκι, ο Ροντ Στιούαρτ δέχθηκε με χαρά τον τίτλο του Ιππότη σε μια εντυπωσιακή τελετή στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο θρυλικός Βρετανός μουσικός βρισκόταν ανάμεσα στα 1.000 και πλέον άτομα που περιέχονταν στη λίστα που τιμήθηκαν από τη Βασίλισσα για την συνεισφορά τους στο φιλανθρωπικό έργο της Μεγάλης Βρετανίας. Μαζί με τον 71χρονο Στιούαρτ, βραβεύθηκαν επίσης η 99χρονη τραγουδίστρια Βέρα Λιν, που ψυχαγωγούσε τα βρετανικά στρατεύματα κατά τον B’ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς και ο 44χρονος Τιμ Πικ, που ήταν ο πρώτος Βρετανός αστροναύτης που επισκέφτηκε τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Η λίστα με τις διασημότητες που τιμώνται από το παλάτι, δημοσιεύεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο των εορτασμών για τα γενέθλια της Βασίλισσας.

Ο αγαπημένος μουσικός κατέφθασε στο παλάτι με τη σύζυγό του Πένι Λάνκαστερ και τους δύο γιους τους, Άιντεν και Αλάστερ.

Μάλιστα έπειτα από την μεγαλοπρεπή τελετή, ο θρύλος της ροκ αποκάλυψε στους δημοσιογράφους έναν διασκεδαστικό διάλογο που είχε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ: Όταν εκείνος τον συνεχάρη επειδή στα 71 του χρόνια συνεχίζει να παράγει μουσική και να είναι ακούραστος, εκείνος του απάντησε γελώντας «Δεν έχω άλλη επιλογή, έχω οκτώ παιδιά».