Μας "έστειλε" η Τερεζα Μέι με τα εκκεντρικά παπούτσια της

Η Τερέζα Μέι η δεύτερη γυναίκα Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, διαδεχόμενη τον Ντέιβιντ Κάμερον, έχει τρελάνει τους Βρετανούς για έναν και μοναδικό λόγο: την εμμονή της με τα υπερβολικά τρελά παπούτσια.

Δεν φοβάται να πειραματιστεί και τολμά στα πιο περίεργα και εκκεντρικά σχέδια.

Την έχουμε δει κατά καιρούς με λεοπάρντ, έντονα κόκκινα, φλάτ ή ψηλοτάκουνα πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας, πάντα κομψά και πάντα εντυπωσιακά!

Για ακόμη μια φορά μας “τρέλανε”  η στιλιστική της επιλογή κατά την διάρκεια της “παρθενικής” της εμφάνισης στο συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος.

Η “σιδηρά κυρία” της Βρετανίας επέλεξε παπούτσια της σειράς Russel & Bromley αξίας  215 λιρών.

tereza-mei

Πιο συγκεκριμένα, η Μέι εμφανίστηκε με μαύρο σύνολο, παντελόνι και σακάκι, με κίτρινη ζώνη, πέρλα στο λαιμό και παπούτσια με μεταλλική μύτη και τακούνι.

Η Μέι προσήλθε χαμογελαστή στο συνέδριο του κόμματος των Συντηρητικών με το φωτογραφικό φακό να εστιάζει… στα παπούτσια της!

tereza-mei
Να σημειώσουμε ότι κατά την πρώτη της εμφάνιση στο συνέδριο των Συντηρητικών ξεκαθάρισε, μεταξύ άλλων, πως Brexit σημαίνει Brexit ενώ δήλωσε ότι η Βρετανία θα ενεργοποιήσει μία διετή διαδικασία αποχώρησης από την ΕΕ στα τέλη Μαρτίου του 2017.