Ο Ντόναλντ Τραμπ σε... σοφτ πορνό ταινία του Playboy (vid)

Όταν κάποιος είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, το λιγότερο που μπορεί να περιμένει είναι ότι όλα τα «άπλυτά» του θα βγουν στη φορά και κάθε του κίνηση θα βρεθεί στο μικροσκόπιο.

Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ άλλωστε έχει κατά κόρο χρησιμοποιήσει την πρακτική αυτή στην προσπάθεια να εξολοθρεύσει τη Χίλαρι Κλίντον. Τώρα όμως είναι η σειρά του…

Ο εκκεντρικός και αμφιλεγόμενος μεγιστάνας αποκαλύπτεται ότι συμμετείχε σε ταινία… σοφτ πορνό στις αρχές 2000 αυτό. Κάτι που ελάχιστοι είχαν παρατηρήσει κι ακόμη λιγότεροι είχα δει, αφού συνέπεσε με περίοδο που αντιμετωπιζόταν ως «γραφικός» στις ΗΠΑ.

Στην ταινία  «Centerfold», που ήταν παραγωγής Playboy, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να ανοίγει ένα μπουκάλι σαμπάνια, παρέα με αρκετές γυναίκες. ενώ η σαμπάνια πέφτει πάνω σε ένα λογότυπο του περιοδικού.

Βέβαια δεν συμμετείχε ως πρωταγωνιστής στην ταινία, αλλά και πάλι το θέμα δεν θα ήταν εκεί.

Διότι σήμερα ο «πατριώτης» Τραμπ που δεν χάνει ευκαιρία να εξευτελίσει και να μειώσει ξένους, πρόσφυφες και μετανάστες,  έχει ξεκινήσει πόλεμο λάσπης ενάντια την πρώην Miss Υφήλιος, Αλίσια Μασάδο, για το «αηδιαστικό» της sex tape, μιλώντας προσβλητικά και για την ίδια λόγο της εμφάνισής της.

Στην ταινία που συμμετείχε ο ηθικολόγος κ. Τραμπ το 2000 συμπρωταγωνιστούσαν και οι αδερφές Μπερναόλα, περουβιανής καταγωγής, σε ιδιαίτερα… «καυτές» πόζες και περιπτύξεις.