Την Παρασκευή ανακοινώνει τον υποψήφιο αντιπρόεδρό του ο Ντ. Τραμπ

Τον κύκλο των επαφών του με υποψηφίους αντιπροέδρους έκλεισε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την τελική του επιλογή αύριο στη Νέα Υόρκη. «Θα ανακοινώσω την επιλογή μου για αντιπρόεδρο την Παρασκευή στις 11 π.μ. στο Μανχάταν. Ακολουθούν λεπτομέρειες», ανέφερε ο Ντ. Τραμπ μέσω Twitter.

Χθες ο κ. Τραμπ συναντήθηκε με τον Κυβερνήτη της Ιντιάνα Μάικ Πενς και μετά με τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νουτ Γκίνγκριτς. Η οικογένειά του συναντήθηκε τη Τρίτη με τον Κυβερνήτη του Νιού Τζέρσεϊ Κρις Κρίστι, με τον οποίο μιλά σε καθημερινή βάση. Επίσης, ο γερουσιαστής Τζεφ Σέσιονς, 69 ετών, από την Αλαμπάμα, ο οποίος είναι στενός σύμβουλος του Τραμπ, εθεάθη να μπαίνει στο ξενοδοχείο Κόνραντ στην Ιντιανάπολις, όπου έμενε ο Ντ. Τραμπ.

Μια εσωτερική πηγή της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ είπε ότι ο υποψήφιος τείνει προς τον Πενς, αλλά θα μπορούσε να αλλάξει γνώμη. Ο κ. Τραμπ θα λάβει το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος επίσημα την επόμενη εβδομάδα στο Κλίβλαντ του Οχάιο, ενώ ο Πενς έχει περιθώριο μέχρι αύριο να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο για άλλη μια θητεία ως κυβερνήτης πολιτείας.

Στη συνάντησή του με τον Ντ. Τραμπ στην κυβερνητική κατοικία παραβρέθηκαν και η κόρη και ο γαμπρός του Τραμπ, καθώς και δύο από τα παιδιά του.