Ο Κάμερον ανακοίνωσε ότι παραιτείται... και το έριξε στο τραγούδι! (video)

Σε ένα… χαριτωμένο σκηνικό πρωταγωνίστησε ο Ντέιβιντ Κάμερον, λίγη ώρα μετά από την γνωστοποίηση ότι την Τετάρτη αναμένεται να παραιτηθεί.

Ο Κάμερον ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ότι την Τετάρτη θα υποβάλει την παραίτησή του στη βασίλισσα. «Έτσι θα έχουμε νέο Πρωθυπουργό σε αυτό το κτίριο πίσω μου μέχρι το βράδυ της Τετάρτης», είπε ο πολιτικός τον οποίο θα διαδεχθεί η Τερέζα Μέι και στη συνέχεια γύρισε την πλάτη στην κάμερα για να κατευθυνθεί προς το κτίριο της Ντάουνινγκ Στριτ.

Λίγο πριν περάσει το κατώφλι όμως, ο απερχόμενος Βρετανός Πρωθυπουργός άρχισε… να σιγοτραγουδά.

Αφού μπήκε στην πρωθυπουργική κατοικία, ο Κάμερον ακούγεται να λέει “σωστά”, απαντώντας πιθανόν σε κάποιον που του είπε ότι φοράει ακόμα το μικρόφωνο…

Όπως ήταν λογικό, το βίντεο κάνει τον γύρο του Twitter, με πολλούς να προσπαθούν να βρουν ποιο ήταν το κομμάτι που τραγούδησε ο Κάμερον αμέσως μετά από την ανακοίνωση της παραίτησής του.

Ο Ρόμπερτ Πέστον, δημοσιογράφος του ITV, έγραψε στο Twitter ότι θύμιζε το τραγουδάκι από το παιδικό «Γουίνι το αρκουδάκι». Από την πλευρά του, ο συνάδελφός του Βίνσεντ ΜακΑβινι είπε ότι μάλλον ήταν η μουσική από τους τίτλους της σειράς «Δυτική πτέρυγα», ένα πολιτικό δράμα.