Ο Ομπάμα νεαρός μουσουλμάνος στον γάμο του αδελφού του

Για ακόμη μια φορά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ γίνεται το επίκεντρο σε όλα τα διεθνή μέσα με τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και που  απεικονίζουν τον ίδιο σε νεαρή ηλικία να φοράει μουσουλμανική στολή στον γάμο του αδελφού του.

Την αποκάλυψη αυτή την έκανε ο δημοσιογράφος  Bill O’Reilly και έχει προκαλέσει αίσθηση.

Ο παρουσιαστής του καναλιού Fox, υποστήριξε ότι αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, στον γάμο του ετεροθαλούς αδερφού του Ομπάμα.

Ο O’Reilly, με την αφορμή αυτή, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Αμερικανό Πρόεδρο, λέγοντας ότι αποδεικνύουν τους στενούς δεσμούς του με το Ισλάμ και υποστηρίζοντας ότι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τους τρομοκράτες.

e008c671a683d2080a7025387403eb2a

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μεγαλύτερη αποτυχία του Ομπάμα ήταν το ότι δεν κατάφερε να περιορίσει τη γιγάντωση του ISIS, που σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και πολλών μουσουλμάνων», είπε ο O’Reilly, κατηγορώντας ευθέως τον Αμερικανό Πρόεδρο για την πολιτική που ακολούθησε κατά της τρομοκρατίας.

cd4c352e8a60553eaf607a6149b409d1