Σοκαριστικά βίντεο: Ένας καμικάζι πυροδοτεί τα εκρηκτικά κι ένας άλλος ανατινάσσεται

Σοκ και δέος προκαλούν τα βίντεο από το εσωτερικό του αεροδρομίου Κεμάλ Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία την ώρα των εκρήξεων, από τις οποίες, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, 41 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 239 τραυματίστηκαν.

Το πρώτο βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τη στιγμή που ο ένας εκ των τριών βομβιστών, όπως υποστηρίζουν οι τουρκικές αρχές, πυροδοτεί τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος.

Σοκαριστικό και ανατριχιαστικό είναι και το δεύτερο βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένας μαυροντυμένος άνδρας να εισέρχεται στον εσωτερικό χώρο του αεροδρομίου κραδαίνοντας ένα αυτόματο όπλο και τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος να σωθεί. Ο άνδρας πέφτει στο έδαφος από τα πυρά ενός αστυνομικού.

Τραυματισμένος προσπαθεί να πιάσει το όπλο που του έχει φύγει από τα χέρια και ο αστυνομικός τον πλησιάζει. Ο αστυνομικός αντιλαμβάνεται ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και τρέπεται σε φυγή, προκειμένου να προστατευθεί. Ο μαυροντυμένος άνδρας πυροδοτεί αμέσως τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος.