Η Σαμάνθα Κάμερον εμφανώς συγκινημένη στο πλευρό του Ντέιβιντ

H Σαμάνθα Κάμερον έχει γίνει πρόσωπο συζήτησης τις τελευταίες ώρες. Η σύζυγος του Ντέιβιντ Κάμερον δε θα μπορούσε να λείπει από την ομιλία που παρέθεσε ο Κάμερον, ανακοινώνοντας την παραίτησή του από πρωθυπουργός, μετά και την απόφαση που έλαβε ο λαός για το δημοψήφισμα.

Britains

Όπως σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ, καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Κάμερον, ήταν εμφανώς συγκινημένος, μιας και η φωνή του ήταν τρεμάμενη.

Political-Leaders-Respond-To-The-UKs-EU-Referendum-Result

Λίγο μετά την 08.30 π.μ., ο Κάμερον και η σύζυγός του, χαιρέτησαν τον κόσμο που τους περίμενε. Αμέσως μετά ξεκίνησε η ομιλία του Κάμερον, με τη γυναίκα του να παρακολουθεί άκρως συγκινημένη.

samantha 1

καμερον2

Τονίζεται ότι ο Κάμερον ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από πρωθυπουργός μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, αφού«δεν θα ήταν σωστό για μένα να είμαι ο καπετάνιος που καθοδηγεί τη χώρα».

Η φωνή του ράγισε, αλλά στην ίδια κατάσταση ήταν και η γυναίκα του. Ο ίδιος δήλωσε στους δημοσιογράφους: “αγαπώ αυτή τη χώρα και αισθάνομαι την τιμή να την έχω υπηρετήσει και θα κάνω ό, τι μπορώ στο μέλλον για να βοηθήσων να πετύχει αυτή η μεγάλη χώρα “.

Όταν τελείωσε την ομιλία του, η γυναίκα του τον πλησίασε, τον αγκάλιασε και μαζί αποχώρησαν.

samantha

καμερον4