Τραμπ: Είμαι υπέρ του Brexit, αλλά δεν έχω ενδιαφερθεί ιδιαίτερα για το θέμα

Έπειτα από αμέτρητα άρθρα για το αυριανό δημοψήφισμα στη Βρετανία και πολλές τοποθετήσεις πολιτικών ηγετών για το συγκεκριμένο ζήτημα, ήρθε και η σειρά του Ντόναλντ Τραμπ να μιλήσει για το θέμα.

Ο υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ, είπε ότι τάσσεται υπέρ της εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση μόνο που -μάλλον- δεν ξέρει γιατί, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι “ουδέν οίδε”…

«Δεν πρέπει να με ακούνε οι άνθρωποι επειδή δεν έχω ενδιαφερθεί ιδιαίτερα για το θέμα», είπε χαρακτηριστικά και συνεχίζοντας τόνισε:

«Τείνω υπέρ του να φύγουν και να επιστρέψουν εκεί όπου βρίσκονταν, αυτό πιστεύω. Ομως, θέλω να κάνουν οι άνθρωποι αυτό που επιθυμούν. Αφού όμως με ρώτησαν, απάντησα ότι εγώ πιθανότατα θα ψήφιζα υπέρ της εξόδου».

Ο Τραμπ δικαιολόγησε την απάντησή του επικαλούμενος το μεταναστευτικό, καθώς το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης στις ΗΠΑ βρίσκεται στην κορυφή της προεκλογικής εκστρατείας του.

«Λέω επίσης στους ανθρώπους να μην ακολουθήσουν την πρότασή μου γιατί είναι μόνο μια πρόταση, είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ», πρόσθεσε ο Τραμπ.