Σοκάρει ο λόγος που αυτό το κοριτσάκι στέκεται όρθιο στην τουαλέτα

Τα παιδιά στην ηλικία των τριών ετών βρίσκονται στη φάση που ανακαλύπτουν σιγά σιγά τον κόσμο αλλά και τις ίδιες τους τις δυνάμεις.

Κάπως έτσι θα σκέφτηκε μια μητέρα στο Μίσιγκαν όταν είδε την κόρη της να στέκεται όρθια στη λεκάνη της τουαλέτας, όμως έκανε λάθος…

Όταν η 3χρονη κόρη της εξήγησε τον λόγο που το κάνει αυτό, η Στέισι Φίλι αποφάσισε να φωτογραφίσει αμέσως το στιγμιότυπο και να αναρτήσει την εικόνα στο Facebook.

Όπως της είπε η μικρή, ο λόγος που βρίσκεται όρθια στη λεκάνη ήταν ότι “προπονείται” σύμφωνα με αυτό που της είπαν να κάνει, στην περίπτωση που ο παιδικός σταθμός της κηρυχθεί σε κατάσταση αποκλεισμού: να κρυφτεί από πιθανό εισβολέα.

Στο άκουσμα αυτό και μάλιστα μερικές ημέρες μετά από τη φονική επίθεση στο Ορλάντο, η Στέισι έπαθε σοκ, γράφοντας στην ανάρτηση:

«Πολιτικοί, κοιτάξτε. Αυτό είναι το παιδί σας, το εγγόνι σας, οι επόμενες γενιές. Πρέπει να ζήσουν τις ζωές τους και να μεγαλώσουν σε αυτόν τον κόσμο με βάση τις αποφάσεις σας. Είναι μόλις τριών ετών και θα κρυφτούν σε ένα μπάνιο, όρθια πάνω στην τουαλέτα. Δεν ξέρω τι θα είναι πιο δύσκολο για εκείνα. Να προσπαθήσουν να μείνουν ήσυχα για πολύ ώρα ή να κρατήσουν την ισορροπία τους και να μην γλιστρήσουν».

Μέχρι στιγμής, τη φωτογραφία έχουν κοινοποιήσει πάνω από 12.500 χρήστες του Facebook και έχουν σχολιάσει επίσης χιλιάδες. Σε ένα από αυτά κάποιος γράφει: «Κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να ανησυχεί για τέτοια πράγματα. Είναι μία λυπηρή αντανάκλαση της σημερινής κοινωνίας», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Σε ευχαριστούμε που μας δείχνεις πώς αυτή η τρέλα επηρεάζει ήδη τα παιδιά μας από μικρή ηλικία».