Πρώην πράκτορας του Λευκού Οίκου αποκαλύπτει: Η Χίλαρι Κλίντον είναι νευρική, επιθετική και αθυρόστομη

Μετά τις αποκαλύψεις του περυσινού Οκτωβρίου στο βιβλίο του Ρότζερ Στόουν «The Clintons War on Women» ότι η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον έδερνε τον πρώην πρόεδρο και σύζυγό της Μπιλ Κλίντον ενώ τρομοκρατούσε το προσωπικό και τους πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, σήμερα εμφανίζεται στο προσκήνιο ακόμη ένα βιβλίο το οποίο στο περιεχόμενό του αναφέρεται στον κακό χαρακτήρα της.

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Κρίση Χαρακτήρα» είναι ο Γκάρι Μπάιρν, Αμερικανός πράκτορας και επί οκτώ χρόνια στην υπηρεσία του Μπιλ Κλίντον, χαρακτηρίζει την Χίλαρι Κλίντον ως μια γυναίκα η οποία δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της, ενώ στο παρελθόν δεν δίστασε να εκτοξεύσει μία Βίβλο στο κεφάλι πράκτορα.

χιλαρι 2

Τρία από τα οκτώ χρόνια της θητείας του στον Λευκό Οίκο, ο Γκάρι Μπάιρν τα πέρασε έξω από το Οβάλ γραφείο, όταν ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον ερωτοτροπούσε με την Μόνικα Λεβίνσκι. Μάλιστα ο συγγραφέας αποκαλύπτει πως δεν ήταν κακή μόνο η συμπεριφορά της αλλά και τα όσα έλεγε κατά καιρούς. Σύμφωνα με τον Γκάρι Μπάιρν ο Χίλαρι Κλίντον είχε πει σε έναν πράκτορα: «Άει γαμ… και άει στο δια…».

χιλαρι 1

Ο Γκάρι Μπάιρν υποστηρίζει ότι η Χίλαρι Κλίντον δεν μπορεί να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ ένα μήνα πριν από το συνέδριο των Δημοκρατικών. Στις προθέσεις του είναι να παραχωρήσει τηλεοπτικές συνεντεύξεις προκειμένου να προωθήσει το βιβλίο του, το οποίο χαρακτήρισε «σκουπίδια» εκπρόσωπος της υποψήφιας προέδρου ο οποίος ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία του.