Τι απάντησε ο Τούρκος για τη φάρσα της συζύγου του ενώ έβλεπε το Euro (video)

Κάτι που δεν θέλουν να καταλάβουν οι γυναίκες είναι ότι οι φάρσες μπορεί να είναι πολύ αστείες για έναν άνδρα, όταν συμβαίνουν σε απλές καθημερινές στιγμές. Όχι όμως όταν παρακολουθούν ποδόσφαιρο και ειδικά το Euro.

Αυτό φαίνεται να μην το σκέφτηκε η σύζυγος ενός Τούρκου από την Κωνσταντινούπολη, του Izzet Salti, η οποία χθες είχε τη φαεινή ιδέα να του κάνει πλάκα ενώ αυτός παρακολουθούσε έναν κρίσιμο αγώνα για το Euro 2016.

Έπειτα από τη βίαιη αντίδραση του Izzet ο οποίος έκανε κομμάτια την τηλεόραση αλλά και το λάπτοπ, δεκάδες χρήστες του Youtube όπου αναρτήθηκε το σκηνικό, ρωτούσαν για την ίδια αν του αποκάλυψε τη φάρσα και αν είναι καλά… στην υγεία της, μια και η αντίδραση του Izzet, μόνο ήρεμη δεν ήταν!

Όμως, ο Izzet Salti σε ανάρτησή του έβαλε τα πράγματα στη θέση τους…

«Με ρωτούν, είναι η Seda ζωντανή; Μπορεί στο βίντεο να φαίνομαι φανατικός, αλλά αγαπάω και σέβομαι τη γυναίκα μου, ακόμη και αν το βίντεο το παρακολούθησε όλη η Τουρκία και ολόκληρος ο κόσμος στη συνέχεια», έγραψε σε γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, απέδειξε ότι δεν της κρατά καμία κακία καθώς πόσταρε στο προφίλ του στο Facebook το σχετικό βίντεο…


Χθες, η σύζυγος του Izzet, Seda, χωρίς να γίνει αντιληπτή από τον ίδιο την ώρα που παρακολουθούσε με μεγάλη αγωνία τον αγώνα Τουρκία-Κροατία για το Euro 2016, κλείστηκε στο μπάνιο και χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή στο κινητό της… άλλαζε το κανάλι κάθε φορά που η Τουρκία βρισκόταν στην επίθεση, με τη συνέχεια να είναι γνωστή σε όλους…