Το γράμμα της 7χρονης στη μητέρα της με ένα εκατομμύριο views

Μια 7χρονη άφησε στην μητέρα της ένα γράμμα που αποδεικνύει ότι αποφάσισε να κάνει την επανάστασή της λίγο νωρίτερα από ότι συνηθίζεται…

Με αφορμή τα 30α γενέθλια της μητέρας της η 7χρονη Εύα έστειλε μια κάρτα στην μαμά της και μέσα έκρυψε προσεκτικά ένα γράμμα, που όταν η μητέρα της το ανάρτησε στο Imgur έγινε viral με 951.302 views μέχρι σήμερα.

«Σε αγαπώ μαμά επειδή με αφήνεις να βλέπω τηλεόραση. Πέρασα καλά μαζί σου αλλά σύντομα θα πρέπει να προχωρήσω με την ζωή μου. Θα σου τηλεφωνήσω, είσαι η καλύτερη μαμά! Ευτυχισμένα γενέθλια. Σ’ αγαπώ, Εύα», με αυτό το σύντομο γράμμα η Εύα, αν και μόλις 7 ετών είναι δεδομένο ότι έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις της να προχωρήσει την ζωή της μακριά από το σπίτι και την μαμά της και τίποτα δεν την σταματά…

xjaRse1-m_2875641a

Δεν η πρώτη φορά που ένα παιδί σε μικρή ηλικία παίρνει «σοβαρές» αποφάσεις και στο διαδίκτυο αναρτώνται τα σχετικά βίντεο που γίνονται viral.

Πριν ένα μήνα περίπου μια 4χρονη από την Σκωτία έκλεψε τις εντυπώσεις των χρηστών στο διαδίκτυο όταν ο 37χρονος πατέρας της ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο η χαριτωμένη κόρη του, του λέει επίμονα ότι «θέλει αγόρι». Παρά τις αντιρρήσεις του έκπληκτου πατέρα της, η 4χρονη επιμένει και λέει: «Μπαμπά άκου, αν θέλω φίλο, θα έχω φίλο».