Τραμπ για Κάμερον: Όπως φαίνεται, δεν θα έχουμε καλή σχέση

Απίθανο θεωρεί να έχει καλή σχέση με τον Πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ κατά δήλωσή του, λόγω της κριτικής που ασκεί ο Βρετανός πρωθυπουργός στο πρόσωπό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κάμερον είχε δηλώσει στο βρετανικό κοινοβούλιο πέρυσι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν “διχαστικός, ηλίθιος και λανθασμένος” σε ότι αφορά την εξαγγελία που έκανε για τον προσωρινό αποκλεισμό εισόδου των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ. Επιπλέον, ο Βρετανός Πρωθυπουργός είχε σημειώσει ότι στην περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ έρχονταν στη Βρετανία, τότε, θα ένωνε τη χώρα εναντίον του. “Όπως φαίνεται δεν θα έχουμε μία καλή σχέση. Ποιος ξέρει; Ελπίζω ότι θα έχω μία καλή σχέση μαζί του, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν τον απασχολεί”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τραμπ στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του, στο κανάλι ITV.

Ερωτηθείς για την παραμονή ή μη της Βρετανίας στην Ε.Ε., ο κ. Τραμπ δήλωσε με νόημα: “Έχω μιλήσει για την Ε.Ε. Είναι γραφειοκρατική και ιδιαιτέρως δύσκολη. Σε σχέση με τη Βρετανία, θέλω να ρωτήσω τι χρειάζονται οι Βρετανοί από την E.E.; Ωστόσο, ας αφήσουμε τους ίδιους να εκφραστούν”.