ΗΠΑ: Σκότωσε την πρώην γυναίκα του και 5 συγγενείς της

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ

Σε ανθρωποκυνηγητό έχουν προχωρήσει οι αρχές στα προάστια της Φιλαδέλφειας των Ηνωμένων Πολιτειών, αναζητώντας έναν ύποπτο άνδρα, ηλικίας 35 ετών που σκότωσε έξι άτομα, μεταξύ των οποίων την πρώην σύζυγό του και την έφηβη ανιψιά της.

Η αστυνομία εντόπισε το κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητο του Μπράντλεϊ Γουίλιαμ Στόουν, που πρόσφατα είχε βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Οι πυροβολισμοί άρχισαν λίγο πριν την αυγή στο σπίτι της κουνιάδας του και τελείωσαν περίπου 90 λεπτά αργότερα στο διαμέρισμα της πρώην συζύγου του Νικόλ Στόουν, σύμφωνα με τον επικεφαλής των ερευνών.
Η αδερφή της Νικόλ, Πατρίτσια Φλικ, ο σύζυγός της Ααρόν Φλικ και η 14χρονη κόρη τους σκοτώθηκαν στο πρώτο κύμα βίας λίγο πριν τις 8π.μ. Ο 17χρονος γιος της οικογένειας κατάφερε να γλυτώσει με ένα τραύμα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας.

Στη συνέχεια, σειρά είχαν η πεθερά του, Τζόαν Χιλ και η γιαγιά της πρώην συζύγου του Πατρίτσια Χιλ που τις σκότωσε δίπλα στο σπίτι τους. Ακολούθησε η δολοφονία της πρώην συζύγου του. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ένας γείτονας, ξύπνησε από το σπάσιμο γυαλιών και πυροβολισμούς ενώ στη συνέχεια είδαν τον Στόουν να φεύγει με τα δύο παιδιά από το διαμέρισμα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Τα δύο παιδιά είναι ασφαλή, δήλωσε η επικεφαλής των ερευνών ενώ δεν προσδιόρισε τον αριθμό ή το είδος των όπλων που χρησιμοποιηθήκαν.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=64109659