Ποια είναι η φρικτή πραγματικότητα για 15 εκατομμύρια κορίτσια;

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την προετοιμασία ενός γάμου, λίγο πριν η νύφη μαζί με τον γαμπρό ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Το νυφικό, ο γαμπρός, το χτένισμα της νύφης, η αγκαλιά της μητέρας στην κόρη, όλα μοιάζουν φυσιολογικά και… συγκινητικά. Μέχρι βέβαια να γίνει η μεγάλη αποκάλυψη.

Δεν πρόκειται για κάποια διαφημιστική καμπάνια, αλλά για την συνεργασία της Bridal Musings με την Unicef όπου σ’ αυτό το βίντεο αναδεικνύεται η φρικτή πραγματικότητα για πάνω από 15 εκατομμύρια ανήλικα κορίτσια σε ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία αναγκάζονται να παντρευτούν και μάλιστα με την συναίνεση των οικογενειών τους.

Όπως αναφέρουν από κοινού το Bridal Musings και η Unicef: “Η πικρή αλήθεια είναι, ότι όταν ένα μικρό κορίτσι γίνεται νύφη είναι πιο πιθανό να παρατήσει το σχολείο, να βιώσει ενδοοικογενειακή βία και να μολυνθεί από τον ιό HIV / AIDS. Είναι πιο πιθανό να αποκτήσει η ίδια παιδιά, ενώ είναι ακόμα η ίδια παιδί και είναι πιο πιθανό να πεθάνει λόγω επιπλοκών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού.”