Ραγίζει καρδιές ο φίλος του αδικοχαμένου 38χρονου πιλότου από την Κύπρο

Η Κύπρος θρηνεί για τον άδικο χαμό του 38χρονου πιλότου Άριστου Σωκράτους, στη συντριβή του αεροπλάνου που έλαβε χώρα νωρίς το πρωί στη Ρωσία. Μαζί με τον Σωκράτους άλλοι 61 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του φίλου του Ανδρέα Χριστοδούλου, ο οποίος αποκάλυψε ότι η σύντροφός του είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Όπως μεταδίδει το star.gr ο κολλητός φίλος του κυβερνήτη, Ανδρέας Χριστοδούλου είναι συντετριμμένος. «Ο Άριστος ήταν το καλύτερο παιδί, δεν μπορώ να το πιστέψω».

Η φωνή του τρέμει, γράφει το ρεπορτάζ: «Μαζί γλεντάγαμε, μαζί ταξιδεύαμε με τις μηχανές. Ο Άριστος ήταν πολύ δυναμικός, πολύ ζωηρός, αγαπούσε τα αεροπλάνα, τις μηχανές, τη μουσική, την οικογένεια και τους φίλους του.

Τι να σας πω; Να σας πω ότι τον Μάιο τον περιμέναμε πίσω; Θα έφευγε από το Ντουμπάι, είχε προσληφθεί στην Ryanair και γύρναγε στο νησί μας. Ήταν η τελευταία του πτήση ή μια από τις τελευταίες του.

Τι να σας πω; Ότι η σύντροφός του είναι έγκυος και σε λίγο θα γεννήσει τον γιο τους; Αγοράκι περίμενε ο Αρίστος και τώρα δε θα γνωρίσει ποτέ το παιδί του.

Τι να σας πω; Έχουμε όλοι τρελαθεί, το τηλέφωνό μου δε σταματά να χτυπά. Έχουμε όλοι παγώσει από αυτό που έγινε. Ήταν το καλύτερο παιδί», είπε κλαίγοντας ο κύριος Χριστοδούλου.