"Θρήνος" για την λήξη της θητείας του Ομπάμα! (video)

Η πιο μικρή θαυμάστρια του Μπαράκ Ομπάμα ξεσπά σε λυγμούς, όταν μαθαίνει ότι σύντομα λήγει η θητεία του στην προεδρία των ΗΠΑ.

«Δεν είμαι έτοιμη, δεν είμαι έτοιμη για έναν νέο [πρόεδρο]!» φωνάζει κλαίγοντας απαρηγόρητη όταν μαθαίνει από τη γιαγιά της τα… “κακά μαντάτα”.

Το βίντεο της μικρής έγινε viral, το είδαν εκατομμύρια χρήστες και συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες σχόλια. Σε σημείο που ο ίδιος ο Ομπάμα επενέβη για να καθησυχάσει τη μικρή του φίλη με την οποία «μοιράζονται» και την ίδια ημέρα γενεθλίων σβήνοντας κεράκια στις 4 Αυγούστου.

«Μπορεί μόνο να υπηρετήσει δύο θητείες. Είναι εντάξει, πρέπει να ψηφίσουμε για έναν άλλο πρόεδρο» λέει η Καπρίνα Χάρις, γιαγιά του κοριτσιού, που ανέβασε το βίντεο στη σελίδα της στο Facebook στις 15 Φεβρουαρίου.

Στο ποστ της Καπρίνα Χάρις με το βίντεο της μικρής απάντησε ο ίδιος ο Ομπάμα. «Καπρίνα πες της να σκουπίσει τα δάκρυά της γιατί δεν πάω πουθενά. Όταν φύγω από τον Λευκό Οίκο, θα παραμείνω πολίτης όπως και εκείνη» λέει ο Ομπάμα, τονίζοντας ότι ανυπομονεί για το γράμμα της μικρής του φίλης και «πάντα θα γιορτάζουν τα γενέθλιά τους μαζί!».