Κωνσταντινούπολη: Μία γυναίκα νεκρή σε επιχείρηση της αστυνομίας

Μία γυναίκα η οποία ήταν, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, μέλος του Κόμματος Εργαζομένων Κουρδιστάν (PKK), σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης προς την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη, μετέδωσε το πρακτορείο Dogan.

Όπως αναφέρει η naftemporiki.gr, η ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε κατά τη διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή Σαντζάκτεπε, στην Κωνσταντινούπολη, βάσει πληροφοριών που υπήρχαν για την παρουσία μαχητών του PKK «που είχαν πάει εκεί από αγροτικές περιοχές για να διαπράξουν επιθέσεις αυτοκτονίας», διευκρίνισε το πρακτορείο.

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και τρεις άλλοι που βρίσκονταν σε διαμέρισμα της περιοχής στο οποίο έγινε η αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, σύμφωνα με το Dogan.

Η αστυνομία συνέλαβε επίσης σήμερα το πρωί 10 άτομα τα οποία φέρεται να είναι μέλη της παράνομης οργάνωσης της Άκρας Αριστεράς «Μαρξιστικό-Λενινιστικό Κομμουνιστικό Κόμμα» (MLKP), σε άλλη επιχείρηση που πραγματοποίησε σε πολλές συνοικίες της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε το πρακτορείο Ανατολή.