Κάντο όπως ο Μπέκαμ

Τη συνεργασία του Ντέιβιντ Μπέκαμ με το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ίδρυμα Intrepid, ανακοίνωσε το ίδρυμα. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά τη συνεργασία του Intrepid με την Unicef, για την οποία ο Μπέκαμ είναι πρέσβης καλής θέλησης εδώ και δέκα χρόνια.

Η συνεργασία αποτελεί μέρος της σειράς «The Love of the Game» του BBC, η οποία θα κινηματογραφήσει όλες τις ποδοσφαιρικές στιγμές του Άγγλου σταρ των γηπέδων, σε επτά ποδοσφαιρικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στις επτά ηπείρους μέσω της πρωτοβουλίας «7» που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου η Unicef και ο Μπέκαμ.

Στόχος, σύμφωνα με  δημοσίευμα στο ΑΠΕ, είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για τους σκοπούς της Unicef. Αυτή τη φορά ο Μπέκαμ θα μπει στα γήπεδα για να συγκεντρωθούν χρήματα, ώστε να βοηθηθεί το Νεπάλ που χτυπήθηκε από το σεισμό την περασμένη Άνοιξη.

«Είμαι εδώ για να δείξω το πώς η Unicef βοηθάει τα παιδιά του κόσμου να ανακάμψουν μετά από μία καταστροφή», είπε ο Μπέκαμ όταν επισκέφτηκε πρόσφατα ένα προσωρινό κέντρο εκμάθησης που δημιούργησε η Unicef στο Κατμαντού…