Οι πιο περιζήτητες δουλειές στον κόσμο

Πετύχατε στο πανεπιστήμιο, πήρατε το πτυχίο και τώρα ετοιμάζεστε για τη δουλειά των ονείρων σας.

Αν δεν έχετε ωστόσο αποφασίσει ακόμα ποια θα είναι αυτή, ρίξτε μια ματιά στις πιο περιζήτητες δουλειές του κόσμου και…εμπνευστείτε.

ΥΔΡΟΛΟΓΟΣ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης όσον αφορά το νερό πολλά: πλημμύρες, ξηρασίας κ.οκ. Δουλειά του υδρολόγου είναι να επθεωρεί την ποιότητα, την διανομή και τη χρήση του νερού, με αποτέλεσμα να έχει ενεργό και αποφασιστικό ρόλο στη χρήση και τη φύλαξή του. Ατομα με τη συγκεκριμένη ειδικότητα μπορούν να απασχοληθούν τόοσ στον δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα.

AAaGew4

ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Ο χρόνος είναι χρήμα και κάθε λεπτό μετράει. Από το σχεδιασμό της ατζέντας, στην διοργάνωση εκδηλώσεων και επισήμων γευμάτων, ο συγκεκριμένος επαγγλεματίας πρέπει να διαθέτει σημαντικές οργανωτικές ικανότητες και ψυχραιμία. Αν αντλείτε ικανοποίηση βοηθώντας τους άλλους να κάνουν καλά τη δουλειά τους, τότε ίσως αυτό να είναι το κατάλληλο επάγγελμα για εσάς.

1

ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Το λιανεμπόριο είναι σήμερα ότι ήταν το IT τη δεκαετία του ’90. Με τον συγκεκριμένο κλάδο να εξαπλωνεται σε νέες αγορές, οι ανάγκες για τους συγκεκριμένους μάνατζερ αυξάνονται. Αν θέλετε να ρυθμίζετε το πώς τα προϊόντα διανέμονται και πωλούνται σε επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού, τότε το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι για εσάς.

AAaGmnY

ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΑΙΓΝΙΩΝ

Οι μάνατζερ παιχνιδιών είναι τα μάτια και τα αυτιά των καζίνο. Ρόλος τους είναι να εντοπίζουν τις απάτες και να εξηγούν τους κανόνες στους καινούριους .Για το συγκεκριμένο επάγγελμα το πεδίό των δυνατοτήτων είναι ευρύ: μάνατζμεντ, γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις με πελάτες.

AAaG6G5

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Ένας εργοθεραπευτής βοηθάει τους ανθρώπους με αναπηρία να ζήσουν μία φυσιολογική ζωή. Παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένο ρόλος απαιτεί ειδική εκπαίδευση και δεξιότητες, σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε νόημα στη ζωή ενός ανθρώπου.

AAaGevZ

ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να ζήσουν στο ίδιο μέρος, η δουλειά του πολεοδόμου εξελίσσεται σε αναπόσπαστο κομμάτι της πραγματικότητας. Αυτό που χρειάζεστε είναι πτυχίο αρχιτεκτονικής.

AAaGbT2

Η συνέχεια εδώ