Συνελήφθη ο αμερικανός ηθοποιός Σαμ Σέπαρντ επειδή οδηγούσε μεθυσμένος

Ο διάσημος ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας Σαμ Σέπαρντ συνελήφθη τη Δευτέρα επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, έπειτα από καταγγελία του προσωπικού ενός εστιατορίου που είχε δειπνήσει νωρίτερα. Η ασφάλεια του εστιατορίου κάλεσε την αστυνομία όταν είδε τον 71χρονο Σέπαρντ να προσπαθεί να φύγει με το φορτηγάκι του, παρά το γεγονός ότι ήταν εμφανώς μεθυσμένος.

Ο βραβευμένος με Πούλιτζερ συγγραφέας είπε στον αστυνομικό που έφτασε στο σημείο ότι είχε πιει μονάχα δύο ποτήρια τεκίλα και σκόπευε να γυρίσει σπίτι του. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο διευθυντής του τοπικού τμήματος, φαινόταν αρκετά μεθυσμένος και η ανάσα του μύριζε αλκοόλ. Έπειτα από την άρνησή του να υποβληθεί σε αλκοτέστ, ο γνωστός ηθοποιός οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου και παρέμεινε μέχρι την επόμενη ημέρα. Την Τρίτη του επιτράπηκε να πάει σπίτι του, αφού πρώτα κατέβαλε εγγύηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σέπαρντ είχε συλληφθεί άλλη μία φορά για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2009. Τότε είχε παραδεχτεί την ενοχή του και είχε πληρώσει πρόστιμο 600 δολάρια.