Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών στην Ξάνθη

Δύο Έλληνες ηλικίας 33 και 35 ετών και ένας 26χρονος αλβανικής καταγωγής συνελήφθησαν την Τετάρτη (15/04/2015), στο Βανιανό Ξάνθης και την Καβάλα αντίστοιχα, για κατοχή ναρκωτικών.

Η σύλληψη επετεύχθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης.

Αρχικά οι αστυνομικοί εντόπισαν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν οι δράστες ηλικίας 26 και 35 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν ως προπομπός ώστε να αποφύγει το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 33χρονος πιθανό αστυνομικό έλεγχο.

Στο αυτοκίνητο του 33χρονου, ο οποίος είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για λαθρεμπορία μεταναστών, βρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.840 γραμμαρίων, τις οποίες κατείχαν από κοινού με τους άλλους δύο δράστες, και οι οποίες βέβαια κατασχέθηκαν μαζί με το ποσό των 150 ευρώ και τριών κινητών τηλεφώνων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης.