Σε βαρύ κλίμα πέθνους και θρήνου η κηδεία του 46χρονου Παναγιώτη Τζένου

Σε βαρύ κλίμα τελείται στην Πάτρα, στον ναό του Αγίου Ανδρέα, η κηδεία του 46χρονου Παναγιώτη Τζένου. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο γιος τους, Γιάννης.

Ο Παναγιώτης Τζένος, δημοσιογράφος και διευθυντής των «Παραπολιτικών», άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Κυριακής στην Πάτρα, καθώς υπέστη ανακοπή, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης.

Μώραλης: Στήριξη στη σύζυγό του, Αντριάνα και τον γιό του

Παύλος Μαρινάκης: Αποχαιρετούμε έναν σπουδαίο δημοσιογράφο, σπουδαίο σύζυγο και πατέρα

Στην τελετή παρευρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Πατρινός γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, ο βουλευτής της Α’ Πειραιώς Γιάννης Μελάς, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο Αχαιός Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο βουλευτής της Α΄Πειραιώς Γιάννης Μελάς και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων.

tzenos1
tzenos2
tzenos3
tzenos4

Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.