«Δεν έχω καμία εμπλοκή, δεν σκότωσα τα παιδιά μου» - Η πρώτη αντίδραση της Πισπιρίγκου για το πόρισμα των ιατροδικαστών

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της στο θάνατο των τριών παιδιών της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η πρώτη αντίδραση της κατηγορούμενης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, έπειτα από το ιατροδικαστικό πόρισμα ότι τα άλλα δύο παιδιά της πέθαναν από ασφυξία, ήταν να σχολιάσει στον δικηγόρο της αυτό που αναφέρει από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της.

«Δεν έχω καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών μου, αρνούμαι κάθε υπόνοια, υποψία και κατηγορία. Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία ευρισκόμενη στη φυλακή», είπε στον συνήγορό της, Όθωνα Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, θα τοποθετηθεί αφού γίνει προσεκτική ανάγνωση του πορίσματος των ιατροδικαστών.

Νωρίτερα σήμερα, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στο Mega και αναφερόμενος στο πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα δήλωσε πως «η αλήθεια είναι ότι δεν αποτελεί αιφνιδιασμό, ήταν κάτι που λίγο πολύ ήταν μεταξύ των σοβαρών πιθανοτήτων.

Εμείς δεν έχουμε στα χέρια μας αυτό το πόρισμα, διότι δεν έχει ακόμα ασκηθεί ποινική δίωξη για την πράξη. Δεν έχουμε κάποια ιδιότητα υπόπτου ή κατηγορούμενου σε αυτή την υπόθεση».

Με τη λύση του μυστηρίου του θανάτου της Ίριδας να βρίσκεται στο ματωμένο πανάκι της, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ένοχη δεν θα παρέδιδε το στοιχείο αυτό στις Αρχές.

«Το βασικό πειστήριο είναι αυτό το πανάκι από το ατυχές περιστατικό με τη μικρή Ίριδα. Είναι ένα στοιχείο που η ίδια έδωσε στις Αρχές. Εάν έφερε κάποιο για την ίδια κακοποιητικό στοιχείο, γιατί να το θέσει υπόψη των Αρχών; Εάν είχε κάνει κάποια εγκληματική ενέργεια, σκοπός της θα ήταν να εξαφανίσει τα πειστήρια και όχι να τα εμφανίσει στις Αρχές», ανέφερε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.