Πισπιρίγκου κατά Δασκαλάκη: «Μερικοί χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν άγιοι - Θα δείξω τι μάνα είχαν τα παιδιά»

Εν αναμονή της μεταγωγής της αύριο ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης  κόρης τηςΤζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, στράφηκε κατά του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη, απαντώντας στις δηλώσεις που εκείνος έκανε σε σχέση με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε μέσα από τη ΓΑΔΑ και υποστήριξε ότι κάποιοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, ρίχνοντας βολές κατά του πατέρα των τριών παιδιών. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αφήνοντας αιχμές για τον Μάνο Δασκαλάκη. «Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε η 33χρονη «θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”», βάζοντας στο κάδρο τον πατέρα των τριών κοριτσιών, που δήλωσε πως θα στηρίξει την κατηγορία εναντίον της συζύγου του.

Κρατάει αποστάσεις ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο πατέρας των τριών παιδιών φαίνεται να κρατάει αποστάσεις και έχει διαχωρίσει τη θέση του από τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Μιλώντας στην εφημερίδα «Μπαμ» ο Μάνος Δασκαλάκης τόνισε ότι «δεν κρύβεται, δεν είναι εξαφανισμένος και θέλει να μάθει την αλήθεια».

Σε ερώτημα που δέχτηκε για τo τι θα κάνει μετά τη σύλληψη και την κατηγορία της μητέρας των παιδιών για ανθρωποκτονία από πρόθεση με τη χρήση κεταμίνης τόνισε: «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

«Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι.

Έλεγα σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης .