Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Τι κατέθεσε φίλη του που άκουσε τους δράστες - Ζητούν λιγότερα λύτρα (Video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ της περιπέτειας που βιώνει ο επιχειρηματίας που κρατείται όμηρος στα χέρια των δραστών, οι οποίοι τον απήγαγαν έξω από το σπίτι του στο Ντράφι το βράδυ της Τρίτης (28.12.2021).

Οι δράστες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, είχαν 5 επαφές τις πρώτες 30 ώρες της απαγωγής με τον αδερφό του θύματος αλλά από τότε έχουν σιγήσει.

Μιλούν χρησιμοποιώντας κρυπτογραφημένες συνομιλίες ώστε να μην αφήσουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στα ίχνη τους
Πλέον, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, έχουν πέσει οι απαιτήσεις των δραστών για τα λύτρα και πλέον ζητούν 1 εκατ. ευρώ αντί για 2.

Παράλληλα,  φως στην υπόθεση προσπάθησε να ρίξει με την κατάθεση της, η γυναίκα που μιλούσε την ώρα της απαγωγής με το θύμα και μάλιστα με βιντεοκλήση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, άκουσε το θύμα και την οχλαγωγία καθώς είχε αφήσει δίπλα του το κινητό τηλέφωνο και τονίζει ότι οι δράστες μιλούσαν καθαρά ελληνικά.

Το θύμα προσπαθούσε να καθυστερήσει τους δράστες στην συνομιλία που είχε μαζί τους άλλα κάποιος εξ αυτών το κατάλαβε και αμέσως απενεργοποίησε το κινητό.

Οι αστυνομικές αρχές πλέον στρέφουν τις έρευνες τους στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία καθώς εκτιμούν ότι από εκεί προέρχονται οι απαγωγείς