Θρίλερ με την αρπαγή του Γ. Κυπαρίσση - Η βιντεοκλήση & το λάθος των απαγωγέων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ, στην οποία από χθες έχει σημάνει συναγερμός μετά την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Οι επόμενες ώρες θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες και οι αρχές επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν όλα τα στοιχεία ώστε να επιλυθεί άμεσα η υπόθεση. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι χθες οι απαγωγείς φέρεται να επικοινώνησαν με τους οικείους του Γιώργου Κυπαρίσση και να ζήτησαν λύτρα άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς προχθές τη νύχτα, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι, από έξοδό του για φαγητό.

Γιώργος Κυπαρίσσης: Το λάθος των απαγωγέων. Η αλήθεια για διάσημους φίλους,  περιουσία και λύτρα

Η βιντεοκλήση την ώρα της αρπαγής και το λάθος των απαγωγέων

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το iefimerida.gr, την ώρα της απαγωγής, ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με φίλη του από το εξωτερικό, μέσω βιντεοκλήσης.

Εκείνη ήταν που επικοινώνησε και με τους συγγενείς και φίλους του, ώστε να κινητοποιηθούν οι αρχές.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, επεσήμαναν πως, η αρπαγή του επιχειρηματία «δεν κράτησε ώρα. Δεν φώναξε βοήθεια -όπως έχει ειπωθεί, αλλά προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο λέγοντας στους απαγωγείς του «ένα λεπτό παιδιά».

Ο 40χρονος, έφυγε από την ταβέρνα στο Ίλιον, εκεί που ήταν με ακόμα δύο φίλες του, στις 12:00. Στις 12:02 ολοκληρώθηκε η εν λόγω βιντεοκλήση που διήρκεσε 22 λεπτά, με την φίλη του από το εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης το σήμα χανόταν. Όταν το σήμα επανήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα άκουσε τους απαγωγείς να φωνάζουν, σε άπταιστα ελληνικά, στον φίλο της να «σκάσει», βρίζοντάς τον.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή, που αντιλήφθηκαν ότι βρίσκεται σε βιντεοκλήση. Τότε, άρπαξαν το κινητό του και το έκλεισαν. Αυτό ενδεχομένως να είναι ένα λάθος που μπορεί και να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στις αρχές.

Το χρονικό της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση

Ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς καθώς επέστρεφε στο σπίτι του, από έξοδό του για φαγητό.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να απήχθη από τους άγνωστους δράστες έξω από το σπίτι του στο Ντράφι.

Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση -Τα λύτρα, η  βιντεοκλήση και το λάθος των απαγωγέων - Limnos Report - Ενημερωτικό  Ψυχαγωγικό website για την Λήμνο

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των ερευνών έχουν εντοπιστεί δύο καμμένα αυτοκίνητα σε κοντινό σημείο από εκείνο που εξαφανίστηκε, και εξετάζεται αν έχουν σχέση με την υπόθεση, το εάν δηλαδή είναι κάποια από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν για την απαγωγή του.

Το 2019 είχε γίνει ληστεία στην επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών που διατηρεί και οι δράστες είχαν πυροβολήσει τον αδελφό του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την απαγωγή του επιχειρηματία

Για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση στο Ντράφι, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητά «να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την ίδια», τονίζοντας πως πρωτεύων σκοπός είναι η προστασία της ζωής του.