Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Παναγιωτόπουλος

Στον ανακριτή οδηγήθηκε και σήμερα Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021, ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου να απολογηθεί για μία ακόμη υπόθεση δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων. Αφέθηκε ελεύθερος με κάποιους περιοριστικούς όρους & χρηματική εγγύηση. 

Σύμφωνα με το GRTimes, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποχώρησε από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου φορώντας κουκούλα, σημειώνει το thestival.

https://i0.wp.com/www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-12/stathis-panagiotopoulos-koykoyla.jpg.webp?w=1170&ssl=1

Χθες, απολογήθηκε και πάλι στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος αφού του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο Αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση 30.000 ευρώ. Ωστόσο, για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε χθες σε βάρος του, μετά από μήνυση, για την ανάρτηση video στο διαδίκτυο με προσωπικά δεδομένα, κρατήθηκε μέχρι να απολογηθεί εκ νέου και σήμερα στον ανακριτή.

Στον ανακριτή για δεύτερη ημέρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Η νέα μήνυση, τρίτη κατά σειρά, υπεβλήθη από μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη προχθές το βράδυ, η οποία είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, όμως παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χθες απολογήθηκε για παρόμοια υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων ήταν και η καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ.