Προσαγωγή γνωστού τράπερ που πόζαρε με όπλα σε κατάμεστο club (Video)

Στη Δίωξη Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχει προσαχθεί γνωστός τράπερ που ανέβαζε φωτογραφίες  με όπλα στο Instagram, από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Ο τράπερ, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους στην Ελλάδα, και έκανε την επίμαχη ανάρτηση  προχθες βράδυ, όταν ανέβασε ένα Instagram Story μέσα από κατάμεστο κλαμπ, όπου τραγουδούσε και στο οποίο έδειχνε όπλα στη ζώνη του, ενώ μεγαλύτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το ένα από τα όπλα αυτά, παραπέμπει σε όπλο όπως εκείνα που χρησιμοποιούν στην Αστυνομία.

Προσήχθη στη Δίωξη Εκβιαστών 26χρονος τράπερ που φωτογραφήθηκε με όπλα της  ΕΛ.ΑΣ. – Τι ισχυρίζεται | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr

Στις εικόνες φαίνεται να κυκλοφορεί με τα όπλα μέσα στο κλαμπ και να καπνίζει ατάραχος.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-12/opla-traper-28-12-21.jpg.webp?itok=NDmRAVfK

Το σύντομο βίντεο που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων, δεν παρέμεινε για πολύ στα stories του προφίλ του καθώς λίγη ώρα μετά φρόντισε να το διαγράψει.

Είναι ψεύτικα τα όπλα, λέει ο τράπερ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 26χρονος τράπερ ισχυρίζεται στους αστυνομικούς ότι τα όπλα είναι ψεύτικα και πως τα είχε μαζί του για τις ανάγκες ενός βιντεοκλίπ που γυριζόταν σε κλαμπ στο Γκάζι.