Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 56χρονο δράστη της 17ης γυναικοκτονίας του 2021

Στην εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021, ο 56χρονος που διέπραξε την 17η γυναικοκτονία μέσα στο 2021, σκοτώνοντας την πρώην σύζυγό του στήνοντάς της καρτέρι, μέσα σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο στη Θεσσαλονίκη.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία σε βάρος του 56χρονου που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι σκότωσε την 55χρονη πρώην σύζυγό του, πυροβολώντας την πισώπλατα με κυνηγετική καραμπίνα, μέσα σε ζαχαροπλαστείο, στη Νέα Μάδυτο.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-12/gynaikoktonia-thessaloniki-mesa.jpg.webp?itok=vk9UJawa

Ενώπιον της εισαγγελέως, ο καθ’ ομολογίαν δράστης εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ φέρεται να ανέφερε την συνήθη φτηνή δικαιολογία,  ότι τάχα η πρώην σύζυγός του, τον απατούσε όσο ήταν μαζί.

Ο δράστης παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο θα πάρει τη νόμιμη προθεσμία την οποία αιτήθηκε και στη συνέχεια θα επιστρέψει στα κρατητήρια της Ασφάλειας.