Το τερμάτισαν - Οι... «θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασαν χειροπέδες σε γυμνασιάρχη στην Πιερία

Αδιανόητο περιστατικό παραλογισμού διαδραματίστηκε σε Γυμνάσιο του Αιγινίου Πιερίες, στο οποίο εισέβαλλαν αρνητές, οι αυτοαποκαλούμενοι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» και κατόπιν συνέλαβαν τον γυμνασιάρχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες συνέλαβαν τον άτυχο άνδρα και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο ίδιος ήταν σε κατάσταση σοκ, μπήκε στο τμήμα και εξήγησε στους αστυνομικούς τι ακριβώς είχε συμβεί. Μάλιστα οι θεματοφύλακες έφτασαν στο σημείο να περιμένουν έξω από το αστυνομικό τμήμα με τους άνδρες της Ασφάλειας να τους περνούν τελικά χειροπέδες.

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Οι αρνητές που υπόσχονταν διαγραφή χρεών και πλήρωναν με... πέτρες - ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο

«Πήγαν θεματοφύλακες του συντάγματος και πέρασαν χειροπέδες στον γυμνασιάρχη Θεωρούν ότι αυτοί είναι θεματοφύλακες. Φτάσαμε στον παραλογισμό οι παράλογοι να οδηγούν Έλληνες ενώπιον του νόμου. Οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Κατερίνης», είπε μιλώντας στο iedimerida.gr ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, Αναστάσιος Μανωλάς.

«Το περιστατικό έγινε μέσα στο Γυμνάσιο. Πήγαν και τον συνέλαβαν τον άνθρωπο και τον οδήγησαν στο τμήμα. Σαν απαγωγή. Είναι ο τέλειος παραλογισμός. Με ενημέρωσαν από το σχολείο και πήγα επί τόπου. Ο Γυμνασιάρχης είναι καλά στην υγεία του. Τον πήγαν με αυτοκίνητο. Οι θεματοφύλακες φορούσαν κανονικά ρούχα χωρίς διακριτικά», συνέχισε.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς είχε μώλωπες στα χέρια από τις χειροπέδες.