Μέλος της εγκληματικής οργάνωσης «VOR V ZAKONE», συνελήφθη στην Αθήνα

Συνελήφθη στην Αθήνα, 37χρονος αλλοδαπός, μέλος της διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης του ευρασιατικού οργανωμένου εγκλήματος με την επωνυμία «VOR V ZAKONE».

Ο 37χρονος, μέλος της διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης του ευρασιατικού οργανωμένου εγκλήματος με την επωνυμία «VOR V ZAKONE» που συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διώκεται με εντάλματα σύλληψης και αποφάσεις για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν:

  • Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με ποινή κάθειρξης -10- έτη και -3- μήνες
  • Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά με ποινή κάθειρξης -12- έτη.
  • Διάταξη του Προέδρου Εφετών Αθηνών με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και ληστεία από κοινού και κατά συρροή.
  • Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Πειραιά για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ο κατηγορούμενος, θα οδηγηθεί αρμοδίως, προς εκτέλεση των ανωτέρω αποφάσεων, διάταξης και εντάλματος σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάιο η ΕΛ.ΑΣ. είχε προχωρήσει στην εξάρθρωση ενός «υποκαταστήματος» της γεωργιανής μαφίας Vor V Zakone, που δρούσε την τελευταία τριετία στη χώρα.