Διπλή αυτοκτονία ο θάνατος των δυο αδελφών στο Νέο Ηράκλειο

Σε διπλή αυτοκτονία αποδίδεται τελικά η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέλφια βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021.

Στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικά και ασθενοφόρα για να παραλάβουν τις σορούς, αλλά και να ερευνήσουν το χώρο.

Στοιχεία για τα θύματα, όπως και περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς έχει συμβεί δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, πέραν του γεγονότος, πως πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα 34 και 29 χρόνων αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αρχές που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, είχαν κάνει την εικασία, πως το ένα από τα αδέρφια να σκότωσε το άλλο και κατόπιν αυτοκτόνησε.

Τα στοιχεία όμως δείχνουν πως τελικά πρόκειται για διπλή αυτοκτονία.

Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία

Όπως κρίθηκε αρχικά από τα στοιχεία, ο 34χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την αδελφή του, υποβοηθώντας την στο απονενοημένο διάβημα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Στην αρχή υπήρχε η εκτίμηση ότι ο 34χρονος αδελφός ήταν αυτός που σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την 29χρονη αδελφή του υποβοηθώντας την, στο απονενοημένο διάβημα  και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ωστόσο τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή αυτό το ανατρέπουν.

Σύμφωνα με τα ευρήματα αυτά, η 29χρονη δολοφόνησε τον αδελφό της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της.

Απομένουν κάποιες εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες  θα ρίξουν περαιτέρω φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία και να επιβεβαιώσουν ή όχι την αρχική αυτή εκτίμηση του ιατροδικαστή.

Το δεύτερο σενάριο, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτή τη στιγμή απομακρύνεται, θέλει τα δύο αδέλφια να έβαλαν διαδοχικά το ένα μετά το άλλο τέλος στη ζωή τους.

Τους εντόπισε νεκρούς ο τρίτος αδελφός τους

Σημειώνεται ότι τον 34χρονο και την 29χρονη εντόπισε νεκρούς ο αδελφός τους, που διαμένει σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Τα δύο αδέλφια εντοπίστηκαν νεκρά μέσα σε μια λίμνη αίματος,  μέσα στο σπίτι τους στο Νέο Ηράκλειο.

Τα δύο αδέλφια είχαν χάσει πρόσφατα τη μητέρα τους και αυτό τους είχε συγκλονίσει. Η ψυχολογική τους κατάσταση ήταν εξαιρετικά κακή, ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει πώς και γιατί οδηγήθηκαν σε αυτή την κατάληξη.

Στην ίδια πολυκατοικία, αλλά σε διαφορετικά διαμερίσματα, διαμένουν ο πατέρας των δύο παιδιών και ο αδελφός τους, ο οποίος αυτή τη στιγμή καταθέτει προσπαθώντας να ρίξει φως σε αυτή την αδιανόητη τραγωδία.